Kako kupovati vaučere preko CityDeal-a

Dopunite CityDeal Kredit putem uplatnice

Niste vlasnik debitne ili kreditne kartice, možda i jeste, ali istu ne želite koristiti za plaćanje putem interneta? City Deal Vam nudi opciju dopune kredita koji možete uplatiti putem uplatnice u bilo kojoj banci, pošti ili putem e-bankinga. CityDeal Kredit je zamjenski novac za sve ponude koje se nalaze na našem portalu www.citydeal.ba, zato nema potrebe da koristite svoju debitnu ili kreditnu karticu.
Pratite upute prikazane na uplatnici i popunite sve tražene podatke. Uplatnicu možete uplatiti u bilo kojoj banci, pošti ili putem internet bankarstva, na naš žiro račun 1011010067934180 kod Privredne banke Sarajevo. Minimalni iznos za uplatu je 10KM.

 

Uplatnica CityDeal

Vaš kredit će biti dopunjen slijedeći radni dan ili najkasnije 48 sati nakon uplate.
Ukoliko želite da u što kraćem periodu dopunimo Vaš kredit, molimo Vas da skenirate ili uslikate Vašu uplatu i istu pošaljete na info@citydeal.ba ili na naš broj vibera 061 80 70 88

Ako niste registrovani, svakako možete izvršiti uplatu i poslati nam na email ili viber broj, a mi ćemo Vama kupiti vaučer i poslati na Vašu email adresu. Jednostavno, zar ne? 🙂

Ukoliko se ipak odlučite obaviti kupovinu iz udobnog kauča evo dodatnih informacija

Kupujete kroz par jednostavnih koraka. Prvenstveno napravite svoj citydeal.ba profil. U gornjem desnom uglu stoji REGISTRUJ SE, traženi su samo osnovni podaci (registracija traje manje od 30 sekundi), doći će Vam email da potvrdite registraciju i gotovo! Vrijeme je za prvu kupovinu vaučera po bezobrazno niskim cijenama.  Svaki korisnik može odabrati koliko deal vaučera želi da kupi, ukoliko na vaučeru nije naznačeno da je broj kupona ograničen po osobi (npr. 1 osoba = 1 kupon ili 1 osoba=max. 3 kupona).  Jer, ko još voli da ide sam u restoran?

Nakon uspješno obavljene kupovine odaberete u Vašem profilu tab „moj vaučer“ i isprintajte vaučer. Sa vaučerom idete u prostorije našeg poslovnog partnera i iskoristite ga. Na svakom vaučeru možete pronaći sve potrebne informacije za upotrebu vaučera. Također, sve kupljene vaučere ćete dobiti i na email adresu, pa ih uvijek možete isprintati i iz Vašeg email-a.

Kada određenu ponudu kupite, njen iznos se rezerviše na Vašoj kartici. Ukoliko ponuda završi uspješno, novac se skida sa Vaše kartice.

 Ako ponuda ne završi uspješno rezervisana sredstva se oslobađaju i ništa Vam neće biti naplaćeno.

Svaki deal je vremenski ograničen. Na stranici predstavljanja deal ponude imate tab „Preostalo vrijeme za kupovinu“? gdje je tačno naznačeno dokad je moguće kupiti odgovarajući deal.

logo_citydeal

Sigurnost kupovine

Ponude se mogu kupiti Diners, MasterCard, Maestro i VISA karticom putem PikPay servisa, gotovinsko plaćanje ili virmanom, također, postoji i mogućnost plaćanja na rate, bez kamata.

Sve transakcije na CityDeal-u radimo preko PikPay-a,  prvi domaći servis za brzo internet plaćanje i naplatu Vam garantira sigurnost i privatnost svih podataka, obavljajući transakcije unutar nekoliko sekundi i upotrebom visokog stepena enkripcije (256-bitna enkripcija). Garancija usluga na PikPay Servisu osigurana je visokim nivoom zaštite kao što je SSL i PCI DSS certifikat u komunikaciji sa bankom. Implementiran je i 3D Secure i Verified by Visa. Na svim PikPay web pristupnim mjestima je prisutna Extended SSL validacija (256-bitna enkripcija podataka).

Prodajna mjesta

Šetate gradom, krenuli ste na posao ili na popodnevnu kafu sa prijateljima,  sada možete  za 5 minuta obaviti  kupovinu vaučera na našim prodajnim mjestima. Ljubazno osoblje će Vas dočekati sa osmjehom i slatkišima, i biti će Vam biti na raspolaganju za svaku Vašu kupovinu, pitanja, pohvale i žalbe.

Kupovinu možete izvršiti u našim prostorijama u Avaz Twist Tower-u na 10. spratu i BBI Centru u prizemlju, i pri tome platiti gotovinom ili karticom (Visa, Maestro, Master Card).

Radno vrijeme:

BBI Centar:  RADNI DAN od 09 – 20 h, SUBOTA I NEDJELJA od 10 – 18 h

Avaz Twis Tower:  RADNI DAN od 09 – 17h

Ako su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nas zovete na brojeve 033 943 150 (Avazov toranj) ili 033 951 559 (BBI prodajno mjesto), ili nam pišite na viber 061 80 70 88

15940690_1415203018524428_2900769034841322058_n

Čekamo Vas! 🙂

Pišite nam iskustva kupovine preko CityDeal-a. Kako Vam možemo pomoći?